zondag, februari 26

Een man gaat jagen, hij koopt onderaan de berg in een wapenwinkeltje een gewoon jachtgeweer. Hij trekt de berg op en ziet een beer lopen, hij lost 2 schoten en loopt naar de plaats waar hij de beer laatst zag maar er is niks. Er wordt op zijn schouder getikt, zegt de beer "je hebt 2 keuzes ofwel Eet ik je hier onmiddellijk op of ik neem je in je kont" De man zou graag nog wat blijven leven dus hij doet zijn broek af en de Beer neemt hem loeihard.

De man loopt kwaad naar het wapenwinkeltje en koopt een machinegeweer. Hij trekt weer de berg op , ziet diezelfde beer lopen , lost ongeveer 30 schoten en loopt naar de plaats waar hij de beer laatst zag maar er is niks.

Er wordt op zijn schouder getikt, zegt de beer "je hebt 2 keuzes ofwel Eet ik je hier onmiddellijk op of ik neem je in je kont". De man zou graag nog wat blijven leven dus hij doet zijn broek af en de Beer neemt hem loeihard.

De man stormt woedend de berg af en koopt in het wapenwinkeltje een Bazooka hij loopt weer de berg naar boven. Hij ziet diezelfde beer lopen, hij blaast de hele berg ondersteboven met zijn bazooka en loopt naar de plaats waar hij de beer laatst zag. Maar er is niks.

Er wordt op zijn schouder getikt, zegt de beer "zeg nou eens eerlijk,
Jij komt niet om te jagen hè ?"