maandag, oktober 8

We zijn vreselijk bedonderd mensen, deze aanslagen zijn niet het werk van een aantal geloofsfanaten beraamd in een grot in Afghanistan, maar het werk van een criminele groep binnen de Bush administratie/regering. Amerika ging niet ten strijde in Afghanistan om de Taliban en Al Qaeda te elimineren. Amerika viel Irak niet binnen om Saddam Hussein te verwijderen en het land vrijheid en democratie te brengen.

In de diverse analyses zoals u die in de rechterkolom kunt vinden, ga ik proberen een bijdrage te leveren aan het blootleggen van de feiten, om samen met u tot een verbijsterende conclusie te komen. Ik hoop dat deze website u zult doen verbazen, misschien wordt u wel boos en denkt u in eerste instantie dat hier sprake is van een samenzwering. Ik kan u verzekeren dat dit waar is, alleen de samenzwering is de officiële versie zoals we die allemaal aangehoord hebben en nog steeds horen.

Iedereen heeft in Loose Change 2 kunnen zien hoe de aanslagen waren voorbereid in Amerika. Dit maakte de wereld angstiger dan het Amerikaanse verzinsel Al Qaida.

Waarom zou de Amerikaanse regering in staat zijn om terreuraanslagen op eigen land te plegen? Als antwoord op die vraag staat Alex Jones graag zijn mannetje. Deze ietwat paranoïde radioverslaggever en documentairemaker heeft op iedere vraag: waarom 9/11? Een antwoord. De antwoorden die hij geeft zijn nog angstaanjagender dan het ware verhaal van 9 september 2001.

De feiten die hij telkens weer op tafel weet te leggen zijn dan ook zeer bevorderlijk voor een behoorlijk paranoïde bestaan. Desondanks dit negatieve bij effect worden de docu’s van Alex Jonnes over heel de wereld gewaardeerd.

Zo verscheen hij in een interview met de grondlegger van Loose Change 1 en 2 Korey Rowe. Ook maakte hij een documentaire met de BBC over het Amerikaanse presidentiële vakantie-oord Bohemian Grove waar veel ophef en commotie over ontstond. Nu zijn meesterwerk: 9-11, Krijgswet, de Verhoging van de Politiestaat.