woensdag, december 12

AMSTERDAM - President Bush heeft donderdag erkend dat er een vergelijking kan worden getrokken tussen Vietnam en Irak. ‘Hij heeft mogelijk gelijk’, zei Bush in een reactie op The New York Times-columnist Thomas Friedman die het geweld vergeleek met het Tet-offensief."

Gutteguttegut..... de idioot bush, ook wel bekend als President van Amerika, ontdekt eindelijk de werkelijkheid, zoals de wereld, maar vooral zijn eigen soldaten, al lang weten, en allang overal rondbazuinen, de oorlog in Irak en Afghanistan is vergelijkbaar met de (door amerika verloren) oorlog in Vietnam.... iedereen wist het al, maar alleen de drankzuchtige en van alle realiteitszin gespeende bush wist het nog niet.....

We zijn, als bewoners van deze aarde toch wel heel erg ver in de modder gezakt, als we afhangen, en ons bestaan af laten hangen van zo een volkomen idioot dat we niet eens in staat zijn om ons eigen weg te gaan, maar steeds maar weer achter de oorlogsmisdadiger bush aanlopen, die het presteerd om zijn eigen top-generaals en verkeerd te quoten, en verkeerd te interpreteren, en ze zelfs als leugenaars te kak te zetten (zie www.military.com).

Als je het goed bekijkt, en dat probeer(!) ik te doen, dan zijn wij, als nederlanders nog medeschuldig ook aan de oorlogsmisdaden die door de amerikanen in onder anderen quantanamo bay worden gepleegd, de geneefse conventie buiten spel gezet, mensen zonder tijdslimiet opgesloten, terwijl ze in feite onschuldig zijn aan wat dan ook, soldaten die mogen folteren omdat ze chirstelijk zijn (zo staat het letterlijk in de wet die door bush is ondertekend "christian society"), we zijn bondgenoten van bush, en dan nog durven wij te stellen dat we normen en waarden hebben, als nederland?

Balkende ellende: ga je schamen, en ga met je clubje mede-oplichters en leugenaars maar eens een tijdje in een concentratiekamp als quantanamo bay zitten, dan zul je wellicht weten wat of de normen en waarden van de amerikanen zijn!