maandag, september 13

Nou, die moet je niet tegenkomen in een donkere steeg.

The Zac Brown Band is een van de meest relaxte countrybands die ik ken. Als ik hun albums beluister dan voel ik altijd het plezier dat ze beleven met het maken van hun muziek. Heerlijke bluegrass sound met snelle gitaar-riffs en opzwepende drums.

Singer/songwriter/gitarist Zac Brown groeide op in Dahlonega Georgia. Voordat hij in 2005 in Atlanta de Zac Brown Band vormde, trad hij op als solo artiest. De oorspronkelijke bandleden waren onder andere John Hopkins (bass), Jimmy De Martini (viool) en Coy Bowles (gitaar, orgel). Chris Fryar (drums) sloot zich later bij de groep aan. De band trad vaak op als openingsact voor artiesten als the Allman Brothers Band, Etta James, B.B. King, Lynyrd Skynyrd, Willie Nelson, Sugarland, Travis Tritt, en ZZ Top. Ze brachten in eigen beheer hun debuut album “Home Grown” uit in 2005. “Live from the Rock Bus Tour” volgde in 2007 met daarna hun derde album “The Foundation” in 2008.

Voorbeeld : "No hurry" hieronder. Plaatje is de laatste van Zac, komt over twee weken uit, Hier staat een probeersel, een upload via multiupload. Het is sneller, je kunt kiezen en het is min of meer beschermd:

You get what you give.