dinsdag, september 21

Nou, normaal gesproken zet ik iets neer over wat iemand ongeveer op het muzikale pad gedaan heeft. Rod Stewart heeft ook op andere terreinen niet stilgezeten dus ik zet het er maar eens even neer. Indrukwekkend hoor. Oja, plaatje is "some guys have all the luck"een prettige verzamelaar van twee jaar terug.

Rod Stewart is tweemaal getrouwd geweest en gaat na de scheiding van zijn tweede vrouw voor de derde keer in het huwelijksbootje stappen. Hij heeft zeven kinderen. Zijn eerste kind is zijn dochter Sarah Thubron (geboren in 1964), ze was het resultaat van een tienerromance. De moeder is Susannah Boffey. Toen Sarah geboren werd was Rod 18 jaar. Hij trouwde voor het eerst op 6 april 1976 met Alana Collins, met haar kreeg hij twee kinderen: dochter Kimberly (geboren 21 augustus 1979) en zoon Sean (geboren 1 september 1980). Hij scheidde van haar in 1984. Op 17 juni 1987 werd Rod vader van derde dochter Ruby, haar moeder was Kelly Emberg, een toenmalige vriendin van Rod.

Rod trouwde voor de tweede keer met Rachel Hunter op 15 december 1990. Met haar kreeg hij twee kinderen: dochter Renee (geboren 1 juni 1992) en zoon Liam McAlister (geboren 4 september 1994). Op 4 juni 2005 heeft hij officieel de scheiding aangevraagd met zijn tweede vrouw. Al vanaf 1999 leven zij niet meer samen. Als hij van Rachel Hunter gescheiden is, wil hij voor de derde keer gaan trouwen, en wel met Penny Lancaster.

Op 26 mei 2005 werd bekend dat Penny in verwachting is. Op 27 november 2005 werd zijn derde zoon geboren, Alastair. Op 16 juni 2007 is Rod getrouwd met Penny Lancaster in La Cervara nabij Portofino, Italië. Op de bruiloft waren ongeveer honderd familieleden en vrienden getuige van hun huwelijk. De receptie vond plaats in Santa Margherita, alwaar men uitzicht had over de kust. Diner, feest en vuurwerk duurden tot in de kleine uurtjes, waarop het bruidspaar, dat erin slaagde hun speciale dag privé te houden, vertrok voor een Mediterriaanse vakantie. In augustus 2010 maakte het paar bekend dat Penny weer zwanger is. Het gaat om Rod Stewarts achtste kind.

Hieronder een gezellige speler, goed voor een leuk uurtje R.S.