zaterdag, oktober 23

Taylor Swift heeft haar CD uit. Lekker luchtig, prettig verteerbaar.

Speak Now is het derde studio-album van Taylor Swift. Swift heeft in totaal twee jaar aan het album gewerkt. Het komt 25 oktober 2010 uit. Het album bevat 14 nummers.
Swift heeft alle nummer op het album zelf geschreven, zonder co-writers.


Singles:
* Mine - Mine is de eerste single van het album. Het is een liedje over hoe zij zich de liefde voorstelt. Haar karakter was bang dat ze haar vriend zou kwijtraken omdat dat bij haar ouders gebeurde. De eerste release datum was op 16 augustus, maar omdat de single was uitgelekt op het internet kwam het 4 augustus al uit.

* Innocent - Innocent is een single dat ze in 2009 had geschreven: het is een lied over de rapper Kanye West. Hij stal in 2009 haar microfoon toen ze tijdens de VMA's ( Music Video Awards ) een prijs won voor Beste Vrouwelijke Muziek Video van het jaar voor You Belong With Me. Kanye zei dat Beyonce had moeten winnen en liep daarna weer weg, terwijl een radeloze Taylor achter bleef op het podium. Innocent is geen haat lied maar juist een lied over hij nog steeds onschuldig is en dat hij niet is wat hij had gedaan.

* Speak Now - Speak Now is uitgekomen op 5 oktober 2010. Het gaat over een vriendin van Taylor die verliefd was op een goede vriend, en zij dacht dus dat ze bij elkaar kwamen maar daarna hoorde ze dat hij ging trouwen met iemand anders, oei, dichtbij.

Ik heb hem tweemaal snel en makkelijk:
Makkelijk, mediafire cd1 -- cd2
Snel, multiupload cd1 -- cd2.