maandag, mei 21

Er gaat van de Arabische wereld veel en veel minder dreiging uit dan de media en Westerse regeringen ons willen laten geloven. Als die dreiging er al is, dan is het ook veel meer een reactie op Westerse buitenlandpolitiek dan iets anders.

Het georganiseerde moslimterrorisme zoals ons dat door de oude media wordt voorgekauwd bestaat eenvoudigweg niet. Al Qaeda bestaat niet. Dit wordt zeer overtuigend aangetoond in de BBC-documentaire ’Power of Nightmares‘.
De meeste grote terreuraanslagen zouden wel eens false-flag operaties van Westerse veiligheidsdiensten zoals CIA / Mossad / MI6 kunnen zijn geweest, óók 9/11, Londen, Madrid en Bali.

Dit wordt overtuigend aan de kaak gesteld in Alex Jones’ ’Terrorstorm‘. Zelfs de oliecrises zijn geen Arabische inititatieven geweest, deze zijn zorgvuldig geengineered door Henry Kissinger.
Waarom? Hoe ongelovelijk is dit en wat voor mechanisme zou daar dan achter kunnen zitten? Het zou een mechanisme moeten zijn dat zo krachtig en eenvoudig is, dat iedere Westerse regering automatisch begrijpt wat er van hen verwacht wordt. Zodat er geen sprake is van samenzwering maar van vanzelfsprekendheid. Brothers in crime, by-design. Bestaat zo’n mechanisme?