dinsdag, oktober 12

Nou, daar is ze dan.

Beth Hart is terug. Na drie albums waarin Beth vertelt over haar gevecht tegen de demonen (drank en drugs), lijkt ze het leven weer gevonden te hebben.

Op haar tocht uit het dal, was het derde album voor haar een diepgaande zelfreflectie. Door die kijk op haar duistere periode, besefte Beth haar verantwoordelijkheid als rolmodel voor haar jonge fans. Het maakte Beth eindelijk écht volwassen, en dat straalt van haar album af. De vragen op haar eerdere albums, maken nu plaats voor antwoorden. Beth heeft een heldere boodschap, die ze zelfverzekerd, gelaten, maar serieus brengt. Dit is het moment dat haar rauwe en gepassioneerde stem op zijn plek valt. Ik heb net even zittten luisteren, het is een

Top-CD. Voorkant. Achterkant. Hoesjes maken doe je met multicoverprint. Hele CD luisteren kan hieronder. Downen via plaatjes. Links Mediafire (makkelijk) rechts multiupload (snel). Uitpakken doe je met winzip. Veel luisterplezier. Leesservice: luisteren en nummer voor nummer downloaden buiten mijn blog om is ook mogelijk. Klik dan hier. xsjd.