zondag, juni 5

Met een bijna twee uur durende show in een uitverkocht Gelredome, heeft Ilse deLange een nieuwe mijlpaal bereikt: haar grootste show tot nu toe. Maanden is er naar toe geleefd door fans en bovenal door de zangeres zelf. DeLange pakt groots uit met maarliefst 24 nummers, waaronder hits als So Incredible en bijna het complete nieuwe album Next To Me.

Het is meteen duidelijk dat Ilse DeLange een enorme groei heeft doorgemaakt, wanneer ze haar entree maakt op Rather Be Alone. Met een bijna twee uur durende show in een uitverkocht Gelredome, heeft Ilse deLange een nieuwe mijlpaal bereikt: haar grootste show tot nu toe. Maanden is er naar toe geleefd door fans en bovenal door de zangeres zelf.


Daarnaast won Ilse zo ongeveer iedere muziekprijs die er te winnen valt: een Edison voor Beste Vrouwelijke Artiest en Beste Nederlandse Artiest, een 3FM Award voor Beste Popartiest en Beste Zangeres, een Gouden Harp, een Gouden Notenkraker en meerdere TMF Awards.
Het concert in 2012 zal weer een onvergetelijke avond worden! De voorbereidingen zijn dan ook nu al in volle gang. Ilse zal tijdens ?GELREDOME II? haar nieuwste repertoire ten gehore brengen, maar natuurlijk ook haar grote successen van de afgelopen jaren zoals 'Next to Me', 'The Great Escape', 'So Incredible' en 'Miracle'.

De hoes is niks hoor, daarom een ander plaatje van Ilse.
Live in Gelredome is een dubbel CD.