zondag, mei 8

Nou, vooruit. Nog een keer Osama.

Daarmee komt ook en vooral ter sprake, wat nou precies de bewijzen zijn, die de Amerikaanse regering onze regering heeft gepresenteerd, om aan te tonen, dat zónder enige twijfel vaststond dat Osama Bin Laden en ‘zijn’ Al Qaida, betrokken waren bij de aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon op 11 September 2001.
Dát was immers toch de reden en aanleiding voor de oorlog in het Midden Oosten? Onze onvoorwaardelijke steun aan de zienswijze van de Amerikaanse regering inzake de schuldigen van de aanslagen, heeft hopelijk afgehangen van HARD BEWIJS. Je zult immers maar de ouders zijn van de gesneuvelde soldaten die vielen in naam van de revanche op de aanslagen.

Het onderstaande verhaal is al een tijd bekend, maar heeft volgens ons veel te weinig aandacht gekregen. We vragen ons zelfs af, of het merendeel van de Nederlandse bevolking op de hoogte is van het FEIT, dat Bin Laden niet eens officieel beschuldigd wordt van deze aanslagen. Jazeker, je leest het goed, Bin Laden wordt niets ten laste gelegd inzake zijn betrokkenheid bij de aanslagen van 11 September 2001.

Lees het hele verhaal hieronder van redacteur Ed Haas van de Amerikaanse website Muckraker.~
Ondanks het ontbreken van FEITELIJK bewijs voor zijn betrokkenheid, blijft de hele wereld in de mantra hangen, dat Osama Bin Laden verantwoordelijk is voor de aanslagen van 11 September 2009. Iedereen, behalve de FBI.

Hier nog meer, kan er geen genoeg van krijgen eerlijk gezegd.